Friday, 30 April 2010

bouFFante.com online

Sjaal & fashion online shop bouFFante met 2000 modellen sjaals in voorraad de grootste sjaal shop online, brengt een unieke collectie dames shawls, de heren sjaal, zijden sjaals, stola's, Pashmina sjaals, cape's, poncho's, pareo's, avondmode sjaals,boerenzakdoeken, Jamawar, veren boa's, omslagdoeken...... etc. Als ontwerper van zijden sjaals en linnen shawls in gelimiteerde oplagen brengt bouFFante een exclusieve collectie sjaals onder het label boFF sc@rfcomp@any die uitsluitend online te koop is. Ook het pareo- en stola assortiment wordt in limitededition door ons geproduceerd. Onze collectie omvat tevens een zeergroot traditioneel Jamawar, pashmina shawl / Kashmir sjaal -assortiment, en er is een zeer grote variatie in, zijde crepe-de-chine sjaals, poly satijnsjaals, geruite shawls, Palestijnse sjaals, tricot sjaals, trendysjaals in zowel effen- als gedessineerde uitvoering. Ter completering van onze collectie bieden wij u het exclusieve Moda Italiano shawlassortiment van Giorgio Passigatti met een zeer sterke modieuze herensjaal lijn.
bouFFante is tevens de grootste specialist op het gebied van avondtasjes, galatasjes, enveloptasjes, bruidstasjes, feesttasjes, partytasjes en clutch bags ons assortiment groeit wekelijks en is ongeƫvenaard met een collectie van meer dan 450 modellen.
bouFFante brengt tevens een groot nikkelvrij bijouxassortiment met kettingen en armbanden en een modeaccessoire collectie met riemen, caps, hoeden, bretels, haaraccessoires, vlinderstrikken die constant geactualiseerd wordt.

No comments:

Post a Comment

bouFFante.nl

bouFFante.nl
FASHOIN ONLINE

Pagina's